A mosoly a menő!

Az ember folyton új álmokat fogalmaz meg, tervet épít
a jövőre, ki reálisabbat, ki egy kicsit merészebbet.

VR – Mobil HTC vive – Szórakozás a 21. században!

Az egyik legélethűbb és legmodernebb VR készüléket visszük házhoz és biztosítjuk a korlátlan használati lehetőséget csapatépítő napokon, falunapokon, rendezvényeken, fesztiválokon, tehát bármilyen eseményen, ahol a gyermekek, felnőttek szórakozni és kikapcsolódni szeretnének.

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kiváló szórakozási lehetőség!

Mi a VR Mobile HTC vive és

hogyan játszak vele?

  • Minden játék során a játékoson van a VR szemüveg és a kezeiben lévő vezérlőkkel játsza a játékot.
  • A játékok rendkívül változatosak és izgalmasak. A kínálatunkban megtalálhatóak ügyességi, ismeretterjesztő, logikai játékok is.
  • Egyszerre 1 fő játszik, de vannak olyan játékok is, ahol a közönség is aktívan bevonható a játékba.
  • 7-8 éves kortól ajánlott.

Kinek érdemes igénybe venni VR szolgáltatásunkat?

  • Ha Ön egy önkormányzat fesztiváljának rendezvényszervezője és keresi az új és népszerű program lehetőségeket, azokat, amikkel sok látogatót hozhat a rendezvényére.
  • Ha Ön egy cég ügyvezetője vagy HR vezetője, aki szeretné a munkatársakat összekovácsolni és aktív pihenésre, kikapcsolódásra rávenni.
  • Ha egy gyermek tábor vagy sport egyesület vezetője és izgalmas programot szeretne a
    gyermekeknek biztosítani.
Mindegyik esetben kiváló megoldás a VR Mobil HTC vive által nyújtott szórakozási lehetőség, hiszen mágnesként vonzza az érdeklődőket. Kíváncsivá tesz gyermeket és felnőttet egyaránt!

Mindenki szereti az újdonságot, mindenki ki szeretné próbálni, hiszen még ritkán adódik rá lehetőség.

VR – Mobil HTC vive, a felejthetetlen szórakozás

Korábbi tevékenységünk során több rendezvényre is elvittük már a VR technológiát. Ennek tükrében bátran állíthatjuk, hogy sokakat vonz a eszköz, mindig sorban állnak érte a fiatalok, hogy kipróbálhassák. Ám nem csak az ifjabb nemzedék számára lehet szórakoztató a virtuális valóság szemüveg, tapasztalataink szerint bármelyik korosztály arcára mosolyt csalhat a készülék. Egy új dimenziót fedezhet fel az ember a technológia általa, különleges világokba repíti a felhasználót, kimozdítja néhány pillanatra a hétköznapokból.

Aki felülne egy virtuális hullámvasútra, vagy barangolna egyet távoli országok eldugott vidékein, esetleg csak vonzza a fantázia, annak a VR kitűnő kikapcsolódási lehetőségként szolgálhat. Az emlékezetes, valósághű látványvilághoz természetesen hanghatások is társulnak, azaz a vizuális megjelenés mellett a hangosítást is biztosítja egyesületünk.

Tanulás és szórakozás a VR szemüveggel

Jóllehet az eszköznek nem csak játék és szórakoztató funkciója van, akár ismeretterjesztő célra is használható a VR-szemüveg.

A technológia előnye az is, hogy beltéren és kültéren egyaránt működik, a helyszükséglete körülbelül 20 négyzetméter. Családi és falunapokon, céges csapatépítő rendezvényeken egyaránt remek programot nyújthat a HTC Vive.