Szórakoztató programok

VR – Mobil HTC vive – Szórakozás a 21. században!

Az egyik legélethűbb és legmodernebb VR készüléket visszük házhoz és biztosítjuk a korlátlan használati lehetőséget csapatépítő napokon, falunapokon, rendezvényeken, fesztiválokon, tehát bármilyen eseményen, ahol a gyermekek, felnőttek szórakozni és kikapcsolódni szeretnének.

Tapasztalataink szerint bármelyik korosztály arcára mosolyt csalhat a készülék. Egy új dimenziót fedezhet fel az ember a technológia által, különleges világokba repíti a felhasználót, kimozdítja néhány pillanatra a hétköznapokból.

Aki felülne egy virtuális hullámvasútra, vagy barangolna egyet távoli országok eldugott vidékein, esetleg csak vonzza a fantázia, annak a VR kitűnő kikapcsolódási lehetőségként szolgálhat. A felejthetetlen, valósághű látványvilághoz természetesen hanghatások is társulnak, azaz a vizuális megjelenés mellett a hangosítást is biztosítja egyesületünk.

Mi a VR Mobile HTC vive és hogyan játszak vele?

  • Minden játék során a játékoson van a VR szemüveg és a kezeiben lévő vezérlőkkel játsza a játékot.
  • A játékok rendkívül változatosak és izgalmasak. A kínálatunkban megtalálhatóak ügyességi, ismeretterjesztő, logikai játékok is.
  • Egyszerre 1 fő játszik és vannak olyan játékok is, ahol a közönség is aktívan bevonható a játékba.
  • 7-8 éves kortól ajánlott.

Mi szükséges hozzá a szervező részéről?

Szükséges egy 5×5 méter méretű szabad hely, lehetőleg beltéren, mert egy sátorban vagy szabadtéren az UV sugárzás már ronthatja a játék minőségét.

Buborékfoci, a szórakoztató sportolás

A Mosolygár Egyesület által biztosított egyik legnépszerűbb szórakozási lehetőség a buborékfoci!

A buborékfoci a közösségi rendezvények, egészségfejlesztő napok, céges csapatépítő események egyik remek hangulatalapozó játéka lehet. Ám nem csak a mosolyok számát gyarapítja, nagy előnye az is, hogy mozgásra készteti az érdeklődőket. Ha úgy vesszük, még egy kis kalóriaégetésre is alkalmas a játék.

A tevékenység során egy nagy felfújható gömbbe bújnak a tevékenységre vállalkozók, s kezdődhet is a rendhagyó focimeccs! Öt-hat fős csapatok játszhatnak egymás ellen. Korosztálytól függetlenül, a kisebb és az idősebb generáció képviselői számára egyaránt emlékezetes, boldog pillanatokat nyújthat ez a tevékenység, ezt több ízben is tapasztaltuk már. S persze az is garantált, hogy a kívülállók sem tudják majd komor tekintettel végignézni, ahogy a többiek a gömbökben szaladnak a pályán. Maximálisan biztonságos, szabadon egymásnak ütközhetnek a játékosok.

Kültéren és beltéren egyaránt igénybe vehető. Műfüves, füves területen, parkettán, gumi padlón szabadon játszható. A helyszín adottságaihoz és feltételeihez alkalmazkodni tudunk. A program szabad ég alatt csak száraz idő esetén kivitelezhető. 

Ügyességi játék RC távirányítós kisautókkal

Több korosztály számára is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak az RC távirányítós kisautók.

A játék részletei

  • Igény szerint 2-5 kisautót tudunk kivinni.
  • 10-12 éves kortól ajánlott.
  • Méretük az erdeti autók 1/10-ed része.

 Ez is egy olyan játéklehetőség, mely összeköti a különböző generációkat, családok számára ideális program.

Gyermek és felnőtt egyaránt próbára teheti ügyességét, koncentrációját és reflexeit a távirányítós kisautók által.

Mi szükséges hozzá a szervező részéről?

A programhoz körülbelül egy kézilabdapálya nagyságú terület ajánlott, így elegendő hely lesz megfuttatni az apró elektromos járgányokat.

Esős időjárás esetén természetesen fedett helyre lesz szükség a játékhoz. Ám abban biztosak vagyunk, hogy a mosoly garantált az időjárási körülményektől függetlenül is.

Homokkép készítés, a kreatív szórakozás

A tevékenység során előre elkészített sablonokat varázsolhatunk látványos képekké a színes homok segítségével. Hisszük azt, hogy ez az elfoglaltság fejlesztheti a kisebbek színérzéket és a kreatív látásmódot egyaránt. Ugyanakkor a homokkép készítés korosztálytól függetlenül remek program lehet, családi és a falunapokon, céges közösségi rendezvényeken is megállja a helyét. A tevékenység önmagában is örömteli, a színes homok segítségével kirajzolódó végeredmény pedig bizonyosan mosolyt csal az arcokra.

Az általunk biztosított lehetőség keretein belül a mérettől függ a darabonkénti árazás is.