VR – Mobil HTC vive

Több puszta szórakozásnál!

Virtuális Valóság

Az egyik legélethűbb és legmodernebb VR készüléket visszük házhoz és biztosítjuk a korlátlan használati lehetőséget nyári táborokban, gyereknapon és egyéb iskolai rendezvényeken.

Tapasztalataink szerint bármelyik korosztály arcára mosolyt csalhat a készülék. Egy új dimenziót fedezhetnek fel a fiatalok a technológia által, különleges világokba repíti a felhasználót, garantáltan maradandó élményt nyújtva a bátor kipróbáloknak.

Aki felülne egy virtuális hullámvasútra, vagy barangolna egyet távoli országok eldugott vidékein, esetleg csak vonzza a fantázia, annak a VR kitűnő kikapcsolódási lehetőségként szolgálhat. A felejthetetlen, valósághű látványvilághoz természetesen hanghatások is társulnak, azaz a vizuális megjelenés mellett a hangosítást is biztosítja egyesületünk.

Mi a VR Mobile HTC vive és hogyan játszak vele?

  • Minden játék során a játékoson van a VR szemüveg és a kezeiben lévő vezérlőkkel játsza a játékot.
  • A játékok rendkívül változatosak és izgalmasak. A kínálatunkban megtalálhatóak ügyességi, ismeretterjesztő, logikai játékok is.
  • Egyszerre 1 fő játszik és vannak olyan játékok is, ahol a közönség is aktívan bevonható a játékba.
  • 7-8 éves kortól ajánlott.

Mi szükséges hozzá a szervező részéről?

Szükséges egy 5×5 méter méretű szabad hely, lehetőleg beltéren, mert egy sátorban vagy szabadtéren az UV sugárzás már ronthatja a játék minőségét.