Ezt mondták rólunk

Életcél kereső

A tartalomból: Mi a boldogság valójában? Mi minden életcél közös nevezője? Mi köze az életcélodnak ahhoz, hogy milyen sokáig fogsz élni és mennyire leszel egészséges? Milyen jelek árulkodnak arról, hogy mi is lehet az életcélod? Honnan tudhatod, hogy egy tulajdonságod tényleg a sajátod vagy csak átvetted valakitől? Mi az a négy kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy közelebb juss az életcélodhoz? Hogyan függ össze a családi életed az életcéloddal? Mennyire éri meg anyagilag, hogy az életcélodon dolgozz?

Fantasztikus élmény volt a viar kardozás. Nagyon kellemes volt a zenei aláfestés is. Nem gondoltam volna, hogy az én életkoromban ilyen élményben is részem lehet.


Esküdtné Győrfi Ilona

Kedves Egyesület!! 58 éves vagyok, de nagyon jó volt megint felhőtlenül gyermeknek lenni, én élveztem minden pillanatát, ha csak pár percre is. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam, ajánlani fogom más gyermekes családoknak is. Továbbá köszönet Marits Istvánnak, aki ezt nekünk rendelkezésre bocsátotta!!!!


Nagyon felemelő érzés volt. Tökéletes térhatás a sötétségben. Teljesen olyan, mintha felém jönnének az életben a kockák és meg kell semmisítenem, hogy ne legyen bajom. Ne jöjjenek nekem.


Falusi István László

Köszönöm a lehetőséget, hogy közel a 60 évhez lehetőségem volt az új 3d-és technika kipróbálásához. Igazán lenyűgöző volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.