Ezt mondták rólunk

Életcél kereső

A tartalomból: Mi a boldogság valójában? Mi minden életcél közös nevezője? Mi köze az életcélodnak ahhoz, hogy milyen sokáig fogsz élni és mennyire leszel egészséges? Milyen jelek árulkodnak arról, hogy mi is lehet az életcélod? Honnan tudhatod, hogy egy tulajdonságod tényleg a sajátod vagy csak átvetted valakitől? Mi az a négy kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy közelebb juss az életcélodhoz? Hogyan függ össze a családi életed az életcéloddal? Mennyire éri meg anyagilag, hogy az életcélodon dolgozz?

GZ

NAGYOOOOOOOOOOOOONNNNN szuper volt,nagyon segítőkész, vidám és hatalmas élmény volt! Jól szórakoztam!!:D 😀 ;D


Lakatos Fanni

Imádtam, nagyon szuper, és segítőkész csapat.


Adorján Marcell

NAGYON JÓL éreztem magam a VR-nál! Érthetően és érdekesen beszéltek velünk az előadásnál. Segítőkészek is voltak. Összességében szuperül éreztem magam a programokon.


PS

Gyermekeimnek és neken is hatalmas élmény volt. Pedagógusként pedig rengeteg lehetőséget látok benne az oktatás színesítésére, a tananyag életszerű bemutatására. Köszönjüka lehetőséget.


Rétiné Végh Katalin

Nagyon- nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy hallgattam Barnira, aki jó tanácsokkal látott el bennünket. "Gyakoroljatok akkor, ha nincs rajtatok a szemüveg!" Még soha nem próbáltam ilyen jellegű szemüveget. Mint egy kis gyermek úgy élvezetem a játékot. Köszönjük, hogy részesei lehettünk. Köszönöm/ köszönjük Barninak a segítséget, a dron bemutatót...... szuper volt a nap a MOSOLYGYÁRRAL!


Kalauz Júlia

Fantasztikus élmény volt. Eddig csak filmen láthattam ilyet.Örülök, hogy volt alkalmam kipróbálni. Kollégátok (Barni) nagyon segítőkész volt. Végigbuliztuk vele az egész délelőttöt. Köszönjük !!!!!!!!!!


Orsós Emília Laura

Nagyon jól éreztem magam, mert sok jó program volt. Mindig tudtunk valamivel játszani. Szerintem nagyon szuper volt.


Florek-Varga Kittti

Nagyon jól éreztem magam, remélem máskor is részt vehetek rajta.


Adorján Marcell

Nagyon jól éreztem magam, mert még ezelőtt nem VR-oztam! A drónozás is jó volt!


Fantasztikus élmény volt a viar kardozás. Nagyon kellemes volt a zenei aláfestés is. Nem gondoltam volna, hogy az én életkoromban ilyen élményben is részem lehet.


Esküdtné Győrfi Ilona

Kedves Egyesület!! 58 éves vagyok, de nagyon jó volt megint felhőtlenül gyermeknek lenni, én élveztem minden pillanatát, ha csak pár percre is. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam, ajánlani fogom más gyermekes családoknak is. Továbbá köszönet Marits Istvánnak, aki ezt nekünk rendelkezésre bocsátotta!!!!


Nagyon felemelő érzés volt. Tökéletes térhatás a sötétségben. Teljesen olyan, mintha felém jönnének az életben a kockák és meg kell semmisítenem, hogy ne legyen bajom. Ne jöjjenek nekem.


Falusi István László

Köszönöm a lehetőséget, hogy közel a 60 évhez lehetőségem volt az új 3d-és technika kipróbálásához. Igazán lenyűgöző volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.