A mosoly a menő!

Az ember folyton új álmokat fogalmaz meg, tervet épít
a jövőre, ki reálisabbat, ki egy kicsit merészebbet.

Buborékfoci kitelepülés

A Mosolygár Egyesület által biztosított egyik legnépszerűbb szórakozási lehetőség a buborékfoci!

Gyerekeknek, felnőtteknek, fesztiválokon, falunapokon vagy csapatépítő rendezvényeken kiváló kikapcsolódási lehetőség!

Ahová visszük a buborékfocit, ott a nevetés garantált!
A buborékfoci kitelepülés részleteiről ezen az oldalon minden részletet megtudhat.

Buborékfoci, a szórakoztató sportolás

A buborékfoci a közösségi rendezvények, egészségfejlesztő napok, céges csapatépítő események egyik remek hangulatalapozó játéka lehet. Ám nem csak a mosolyok számát gyarapítja, nagy előnye az is, hogy mozgásra készteti az érdeklődőket. Ha úgy vesszük, még egy kis kalóriaégetésre is alkalmas a játék. A tevékenység során egy nagy felfújható gömbbe bújnak a tevékenységre vállalkozók, s kezdődhet is a
rendhagyó focimeccs! Öt-hat fős csapatok játszhatnak egymás ellen. Korosztálytól függetlenül, a kisebb és az idősebb generáció képviselői számára egyaránt emlékezetes, boldog pillanatokat nyújthat ez a tevékenység, ezt több ízben is tapasztaltuk már. S persze az is garantált, hogy a kívülállók sem tudják majd komor tekintettel végignézni, ahogy a többiek a gömbökben szaladnak a pályán. Maximálisan biztonságos, szabadon egymásnak ütközhetnek a játékosok.

Kiknek érdemes igénybe venni a buborékfocit?

  • Csapatépítő tréningek, céges rendezvények kiváló programja, ahol szórakozva tanulnak meg összedolgozni a munkatársak.
  • Gyermektáborok, iskolák megunhatatlan programja, ahol folyamatos a sorban állás a gyermekek és felnőttek részéről egyaránt.
  • Falunapok, fesztiválok rendszeres résztvevői vagyunk, hiszen nem csak a “játékosok”, hanem a nézők is jól szórakoznak!

Buborékfoci kitelepülés kültéren és beltéren

Kültéren és beltéren egyaránt igénybe vehető. Műfüves, füves területen, parkettán, gumi padlón szabadon játszható. A helyszín adottságaihoz és feltételeihez alkalmazkodni tudunk. A program szabad ég alatt csak száraz idő esetén kivitelezhető. 

Buborékfoci kitelepüléshez alkalmas terület

Van azonban egy minimális, ám ésszerű feltétele is a buborékfocinak: csak olyan gumis, parkettás, műfüves vagy éppen füves területen játszható, mely éles tárgyaktól mentes. Ha ez a kritérium biztosított, kezdődhet a mókával egybekötött mozgás!